Cunoastem piata imobiliara din Romania foarte bine. Suntem la baza contabili profesionisti, astfel ca clientii nostrii pot profita de lunga noastra experienta in afaceri.

Oferim clientilor nostri o paleta larga de servicii, de la inceputul investitiei si pe tot parcursul ei.

Cooperam cu profesionisti, precum avocati, bancheri si evaluatori, astfel ca cercetam indelung inainte de a decide asupra vreunei proprietati ce urmeaza a fi prezentata clientilor.

Infiintam companii si asiguram toate serviciile necesare pentru acestea, incluzand inregistrare si administrare, contabilitate, operatiuni bancare, etc, totul la preturi foarte avantajoase.

Putem sa ne implicam si in obtinerea unui imprumut bancar pentru clienti.

Putem pregati toate documentele necesare si chiar putem negocia cu banca creditul necesar. In cazul proiectelor care implica construirea unei cladiri de birouri sau de locuit ce urmeaza a fi vandute putem oferi servicii precum administrarea proiectului, vanzare, obtinere de avize sau ne putem limita doar la consultanta, oferind cele mai bune informatii.

Putem promova spre vanzare proprietatea pe care clientul doreste sa o valorifice, evaluam cele mai bune oferte si o recomandam pe cea mai profitabila.

Punem la dispozitia clientului biroul nostru din Bucuresti, situat chiar in inima metropolei, pentru chestiuni legate de investiitia sa.

Din postura de cotabili vom oferi clientilor cele mai bune sfaturi privind taxele si impozitele.

Facem apel la ultimele tehnologii astfel incat biroul nostru din Cipru sa fie in permanenta conectat cu cel din Bucuresti si in acest fel sa putem oferi in permanenta servicii prompte si eficiente.